Dakgoten

Wij repareren of vervangen uw dakgoot

Dakgoten

Is uw dakgoot aan onderhoud toe? Wanneer uw dakgoot gaat lekken kan er een lekkage ontstaat wordt het steeds erger. Het is daarom aan te raden snel onderhoud te laten uitvoeren aan uw dakgoot. Bij Rood Dakwerken hebben wij dakexperts in huis die uw dakgoot problemen snel en vakkundig zullen oplossen. Wanneer wij een dakgootinspectie uitvoeren kijken wij altijd of het repareren van uw dakgoot mogelijk is. Wij gaan altijd voor een duurzame oplossing waarmee u op de lange termijn een hoop geld kunt besparen. Zo werkt dakdekkersbedrijf Rood!

 

Dakgoot laten repareren

Indien het mogelijk is om de dakgoot te repareren in plaats van vervangen zullen we hiervoor kiezen. Wij zorgen ervoor dat u van te voren op de hoogte bent van de kosten. Bij ons heeft u daarom nooit onverwachte kosten als u een dakgoot laat repareren. De dakdekkers van Rood Dakwerken zijn snel ter plaatse en hebben het juiste materiaal bij om uw dakgoot te herstellen. Heeft u voor of tijdens de klus nog vragen? Dat is geen probleem! Onze experts beantwoorden graag uw vragen over uw dakgootreparatie.

Neemt u vrijblijvend contact op met onze dakspecialisten en kiest u daarmee voor een kwalitatief goede oplossing die betaalbaar is! U kunt eenvoudig met onze dakexperts in contact komen per e-mail, Whatsapp, telefoon of ons offerte formulier. Wij zullen altijd binnen 24 uur op een offerte aanvraag reageren en indien u een spoedklus heeft raden we aan om ons gewoon even vrijblijvend te bellen!

Dakgoot laten vervangen

Wanneer na inspectie blijkt dat een deel of uw hele dakgoot moet worden vervangen zullen wij eerst een offerte maken zodat u op de hoogte bent van de prijs. Het kan voorkomen dat er maar een gedeelte van de dakgoot vernieuwd hoeft te worden.

Dakgoot laten reinigen

Voorkomen is altijd beter dan repareren. Door regelmatig uw dakgoot te laten reinigen kunt u lekkages en dakgootschade voorkomen. Zorg ervoor dat uw dakgootaltijd bladvrij is zodat het water goed weg kan stromen. Indien u vermoedt dat uw dakgoot moet worden gereinigd kunt u ons dakdekkersbedrijf inschakelen. Wanneer uw dakgoot verstopt raakt kan een lekkage snel ontstaan. Woont u in een omgeving met veel bomen? Plan dan vast een jaarlijkse reiniging bij ons in.