Dakinspectie in uw regio

Betrouwbare dakinspecties

Gratis Dakinspectie

Met een vakkundige dakinspectie door de dakdekkers van Rood Dakwerken, krijgt u een goed inzicht in de staat van uw dak. U komt te weten of uw dak mogelijk lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Wij voeren deze deskundige inspectie gratis uit, op een dag en tijdstip dat u het beste schikt. Zo voorkomt u kosten op de lange termijn en dat is natuurlijk het allerbeste!

Uitgebreide, nauwkeurige dakinspecties

Een dakinspectie door Rood Dakwerken beperkt zich niet tot het dak alleen, maar omvat ook de dakconstructie en opbouw inclusief bevestigingen en randstroken, materiaalkeuze en isolatiewaarde. Er wordt ook gecontroleerd of het zinkwerk niet beschadigd is of aan slijtage onderhevig is. De kilgoten, regenpijpen en dakgoten worden gecheckt, evenals het lood bij de schoorsteen en/of dakkapel. Onze inspectie richt zich specifiek op: de dakpannen, het bitumen, het houtwerk van het dak en de boeidelen, de nokvorsten en kantpannen, de schoorsteen (voegwerk, loodwerk, plateau en kap), gebrekkige of verstopte kilpijpen, regenpijpen, dakgoten en zinkwerk, de dakkapellen, dakramen en/of lichtkoepels, de reiniging van uw dak en natuurlijk overige kleine gebreken en/of daklekkages.

Een daklekkage of dakbeschadiging wordt door de bewoner of pandeigenaar vaak te laat opgemerkt. Een tijdige dakinspectie gevolgd door periodiek onderhoud houdt dakproblemen buiten de deur. Wij zijn gespecialiseerd in bitumen daken en ook pannendaken. Onze vakkundige dakinspecties zorgen dat uw dak zo lang als mogelijke mee zal gaan. Neemt u vrijblijvend contact op met onze dakspecialisten!

Onze inspectie richt zich specifiek op:

  • De dakpannen (kapot, verschoven of poreus) of het bitumen
  • Het houtwerk van het dak en de boeidelen
  • De nokvorsten en kantpannen
  • De schoorsteen (voegwerk, loodwerk, plateau en kap)
  • Gebrekkige of verstopte kilpijpen, regenpijpen, dakgoten en zinkwerk
  • De dakkapellen, dakramen en/of lichtkoepels
  • De reiniging van uw dak
  • Overige kleine gebreken en/of daklekkages