Dakreparatie in uw regio

Uw dak repareren/renoveren

Dakreparatie in uw regio

Na een hevige storm, bij veel regen of hagel en door bijvoorbeeld slijtage, kunnen er kleine scheurtjes of barstjes in uw dakbedekking komen. Hoewel dit op het eerste gezicht niet direct zichtbaar en vervelend is, vormt een dergelijke beschadiging aan uw dakbedekking het begin van veel ellende. Bij een volgende regen- of hagelbui kan het vocht tussen deze scheurtjes naar binnen komen, waar het langzaam in uw houtwerk trekt. In de meeste gevallen heeft u dit zelf niet door, waardoor er ook rottende plekken in het houtwerk kunnen ontstaan. Dit kan veel schade aan uw dak veroorzaken.

 

Uw Regionale Dakdekker

Rood Dakwerken is al meer dan 15 jaar dé dakspecialist van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, van stijle daken tot platte daken. Onze klanten waarderen ons met een 9.6! Na een hevige storm, bij veel regen of hagel en door bijvoorbeeld slijtage, kunnen er kleine scheurtjes of barstjes in uw dakbedekking komen. Hoewel dit op het eerste gezicht niet direct zichtbaar en vervelend is, vormt een dergelijke beschadiging aan uw dakbedekking het begin van veel ellende.

Bij een volgende regen- of hagelbui kan het vocht tussen deze scheurtjes naar binnen komen, waar het langzaam in uw houtwerk trekt. In de meeste gevallen heeft u dit zelf niet door, waardoor er ook rottende plekken in het houtwerk kunnen ontstaan. Dit kan veel schade aan uw dak veroorzaken.

Wanneer uw dak renoveren?

  • Een groot deel van het dak is beschadigd
  • Het dak zijn levensduur heeft bereikt (na circa 30-50 jaar)
  • Er is sprake van flinke stormschade
  • Bij lekkage
  • Er zijn meerdere beschadigde of verschoven dakpannen
  • De dakbedekking vertoont scheurtjes
  • De dakconstructie is aangetast