Schoorstenen

Schoorsteenrenovatie tot in perfectie

Schoorsteen renoveren

Specialist voor een schoorsteenrenovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door dakdekkers met meer dan 15 jaar ervaring. De juiste behandeling voor dit belangrijke onderdeel van uw dak, dat alle invloeden van het weer moet weerstaan. Met name de voegen van de schoorsteen zijn essentieel voor een goede conditie van het dak. Het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en indien nodig tijdig te laten renoveren. Onze specialisten kunnen de schoorsteen voor inspecteren en aangeven wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Wij zorgen voor eerlijk en vakkundig advies, zodat u met een tijdige renovatie de kosten van een dure reparatie kunt voorkomen. Bovendien zullen we onze bevindingen zeer transparant met u delen!

 

Slechte voegen herstellen

Is er sprake van slechte voegen en wordt het tijd voor een schoorsteenrenovatie? Als u daar te lang mee wacht kan er lekkage ontstaan. Bovendien kunnen de bovenste hoekstenen los gaan zitten en zelfs naar beneden vallen. Dat kan grote gevolgen hebben, zoals een bovenplaat van de schoorsteen die scheurt als het gevolg van de weersomstandigheden.

Zowel het dak als de schoorsteen krijgen veel te verduren, als het gevolg van sneeuw, zware regenval, felle zon en vorst. Zowel de bovenplaat als de voegen zijn van enorm belang voor een goede conditie van het dak. Het voorkom vocht in de schoorsteen, iets waardoor de scheuren snel groter kunnen worden. Kom vrijblijvend in contact met Rood Dakwerken!

Schoorsteen inspectie?

  • We beoordelen de situatie en wijzen de signalen aan die aangeven dat het tijd wordt om een opknapbeurt uit te laten voeren. Voorkom daarmee de hoge kosten van een reparatie bij lekkage, waardoor er bovendien veel meer problemen zouden ontstaan.
  • Wij laten poreuze voegen zien, net als een schoorsteen die begroeid is met mos.
  • Voorkom op die manier dat u te laat bent met een schoorsteenrenovatie.
  • Wij beoordelen de voegen, het lood, de bovenplaat en de belangrijke schoorsteen kappen die in goede conditie moeten blijven.
  • Neemt u geheel vrijblijvend contact op met onze dakexperts om uw schoorsteen duurzaam en vooral ook op de meest veilige manier te laten repareren of renoveren!